Contacteer ons

Contact Persoon : Dave-Lee

Telefoonnummer : +86 13213639372

Free call

De Geïsoleerde Insocoat lagers van NU1010ECP/C3VL0241 50*80*16mm voor Elektrische motoren

Min. bestelaantal : 1 PCs Prijs : USD
Verpakking Details : Enige doos Levertijd : 5-35 dagen
Betalingscondities : L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram Levering vermogen : 1000pcs/week
Plaats van herkomst: Luoyang Merknaam: MONTON
Certificering: ISO9001 Modelnummer: NU1010ECP/C3VL0241

Gedetailleerde informatie

Type: INSOCOAT lagers Structuur: Diepe Groef
Droeg Grootte: 50mm Aantal Rij: Enige Rij
Verbindingentype: Open Precisieclassificatie: p6 p5
Materiaal: Gcr-15 Kooi: Staalcage.brass Kooi
De dienst: OEM aangepaste dienst eigenschap: Met lange levensuur, met geringe geluidssterkte, Verhogingenmachine uptime, Elektrische Isolatie/geï
Toepassing: elektrische motoren Buitendiameter: 80mm
Grootte: 50*80*16mm Productnaam: Elektrisch - geïsoleerde diepe groefkogellagers
Ontruiming: C3, C2, C4, C0, C5 steekproef: Beschikbaar

Productomschrijving

De Geïsoleerde Insocoat lagers van NU1010ECP/C3VL0241 50*80*16mm voor Elektrische motoren

De Geïsoleerde Insocoat lagers van NU1010ECP/C3VL0241 50*80*16mm voor Elektrische motoren 0

Lager Afmeting Fundamentele Dynamische Ladingsclassificatie De Lading van de moeheidsgrens geschatte snelheid
dynamisch statisch Verwijzingssnelheid Het beperken van snelheid
D [mm] D [mm] B [mm] C [kN] C0 [kN] Pu [kN] [r/min] [r/min]
NU1010ECP/C3VL0241 50 80 16 46.8 56 6.7 9500 9500

 

 

 

 

De elektrische motoren, de generators en de bijbehorende apparatuur zijn in gevaar wanneer een elektrische stroom door hun lagers overgaat. Dit kan de contactoppervlakten van rollende elementen en toevoerkanalen in de lagers (elektroerosie) beschadigen en snel het vet degraderen. Een extra risico in elektrische motoren en generators komt uit hoge die frequentiestromen door de inherente verdwaalde capacitieve weerstand worden veroorzaakt.

Het risico van schade verhoogt waar de toepassing een frequentieconvertor gebruikt.

 

De geïsoleerde Insocoat-lagers worden ontworpen om elektrische stroom te verhinderen door het lager over te gaan

heb de buitenoppervlakken van of hun binnen of buitendiering met een het isoleren aluminiumoxidelaag met een laag wordt bedekt, door verfijnde plasma-nevel toe te passen eindigt een proces voor een opmerkelijke kwaliteit

zijn een zeer rendabele die oplossing met andere isolatiemethodes wordt vergeleken.

 

Het elektro kuiltjes maken in komt vaak in het gebruik van rollende lagers in hoge machtselectromotor, van de windturbogenerator en van de motor van spoorvoertuigen systemen voor en veroorzaakt vonken die de het rollen contactoppervlakte, uiteindelijk leiden beschadigen tot het dragen van mislukking.

De elektrische geïsoleerde lagers zijn daarom gecreeerd en genomen de plaats van niet-geïsoleerde lagers. wij passen geavanceerde het procesbekleding toe van de oppervlaktewijziging een ceramische deklaag op de lagerring, om de elektro huidige stroom te isoleren in het dragen van substraat, zodat het elektro wordt kuiltjes maken in verhinderd en de dragende levensduur wordt uitgebreid.

Het is beduidend rendabeler om het gebruik van elektrisch - geïsoleerde lagers bij de planningsfase te voorzien. Dientengevolge, wordt het klantenvoordeel verhoogd door lagere onderhoudskosten en hogere machinebeschikbaarheid.

De GEZETEN reeksen zijn insolated elektrisch dragende die producten door ons worden ontwikkeld en op de markt worden gebracht de isolatie heeft een gewaarborgde analyseweerstand van minstens 1000V AC of gelijkstroom. Wij kunnen gemaakte wijzen voor klant op types en precisieniveaus, evenals hogere elektroisolatie ook ontwikkelen.

 

Dragende eigenschappen

 

Bescherming tegen elektroerosie

Met het isoleren van eigenschappen in het lager worden geïntegreerd, INSOCOAT-kunnen de lagers betrouwbaarheid verbeteren en machine verhogen uptime door het probleem van elektroerosie vrijwel te elimineren die.

 

Hoge elektrische weerstand

De aluminiumoxidedeklaag verstrekt een minimumelektrische weerstand van 200 MΩ en kan voltages tot 3 000 V gelijkstroom weerstaan.

 

Verenigbare elektroprestaties

De plasma-nevel deklagen zijn normaal hygroscopisch en bijgevolg kwetsbaar aan penetratie door condensatie wordt veroorzaakt die. Om tegen dit effect te beschermen, INSOCOAT-worden de lagers behandeld met een uniek dichtingsproduct.

 

Toepassing van Geïsoleerde Lagers in Elektrische motoren

1. Oorzaken en kwaad van het voltage van de motorschacht en dragende huidige vorming

 

In de verrichting van de motor, kan om het even welke onevenwichtigheid in de fasestromen in of rond de magnetische kring van de rotor een roterende aaneenschakeling van de systeemstroom veroorzaken.

 

Wanneer de schacht roteert, kunnen deze stroomketens een potentieel verschil over de schacht produceren. Dit potentiële verschil wordt genoemd het schachtvoltage. Het schachtvoltage kan een doorgevende die stroom door een lijn opwekken tegen de twee einden van het lager in de schacht en het omhulsel (gesloten circuit) wordt gevormd, dat de schachtstroom wordt genoemd.

 

Bovendien heeft de rotorkern meer remanence, voor een gekronkelde rotormotor, worden het schachtvoltage en de schachtstroom geproduceerd als twee of meer winding aan de rotorkern of de schacht wordt kortgesloten. de lagerstroom is verwant met de structuur van de motor, het vermogen van de motor, de omvang van het aandrijvingsvoltage, de stijgingstijd van de impuls, de lengte van de kabel, enz. Groter het vermogen van de motor, hoger het drijfvoltage, steiler de toenemende rand van het drijfvoltage, en korter de kabel, groter de lagerstroom.

 

2. Hoe te om schachtstroom – gebruik te blokkeren elektrisch - geïsoleerde lagers

 

die schade aan het lager te vermijden door de schachtstroom wordt veroorzaakt, zouden de doeltreffende maatregelen moeten worden genomen om de schachtstroom te isoleren. Voor grote motoren met onafhankelijke lagerhuisvesting op beide die einden, kunnen de verbindingsstukken van het isoleren van materiaal worden gemaakt tussen de lagerhuisvesting en de metaalbasis worden geplaatst. Voor een motor waarin een gewoon lager en een omhulsel geïntegreerd zijn, elektrisch - het geïsoleerde lager wordt over het algemeen daarvan gebruikt aan de ene kant (vaak geschikt op het niet-aseind).

 

Voor hoge vereisten, zijn de geïsoleerde lagers geïnstalleerd op beide einden. Het isolerende gebruikte lager is over het algemeen een methode om (over het algemeen het met een laag bedekken) een het isoleren laag aan de buitenring vast te maken. In sommige gevallen, worden de binnen en buitenringen ook voorzien van een het isoleren laag.

 

Elektrisch - die de geïsoleerde lagers vermijden schade door elektrocorrosie wordt veroorzaakt, zodat zijn zij betrouwbaarder in verrichting dan in conventionele lagers. En vergeleken bij andere isolatiemethodes, zoals schacht of huisvestingsisolatie, enz. Rendabeler en betrouwbaar. De geïsoleerde lagers hebben dezelfde afmetingen en de fundamentele technische eigenschappen zoals niet-geïsoleerde lagers Geschikt voor motoren, generators, vooral veranderlijke frequentiemotoren.

 

CoatMaster (de Dragende fabrikant van China), aangezien isoleerde elektrisch ervaren - geïsoleerde Dragende fabrikant van China, niet alleen opbrengst diep groefkogellager, geïsoleerd cilindrisch rollager, isoleerde verminderde rollager, geïsoleerd hoekig contactkogellager en het andere type van geïsoleerd lager, maar ook levert volledige en deskundige oplossing voor elektrische motor en de andere toepassingen waar de behoefte het dragen isoleerde. als u probleem hebt u over het geïsoleerde lager afgeleid maken, contacteer met ons lager enkel technisch team.

De Geïsoleerde Insocoat lagers van NU1010ECP/C3VL0241 50*80*16mm voor Elektrische motoren 1

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

montonbearing01@163.com